Jægergryde - Opskrift på jægergryde

God og gedigen jægergryde med både svinemørbrad, pølser og grøntsager i vidunderlig paprikasovs.

Til 4 personer
  • 500 g svinemørbrad
  • 2 spsk mel
  • salt
  • peber
  • 3 spsk smør
  • paprika
  • 3 løg
  • 200 g pølser eller cocktailpølser
  • 2 røde peberfrugter
  • 400 g champignoner
  • 3 dl madlavningsfløde
  • 2 spsk tomatpuré



Afpuds svinemørbraden (fjern fedt og sener) og skær den i tern.

Bland mel, salt og peber i en frysepose. Kom mørbradternene i og luk posen. Ryst godt til melet hænger fast på mørbraden.

Smelt smørret i en gryde, kom derefter posens indhold i, og steg let. Tilsæt paprika.

Hak løgene fint og kom dem i gryden. Skær pølserne i mundrette stykker (ikke nødvendigt hvis du bruger cocktailpølser), og kom dem i gryden.

Skær peberfrugt i grove tern og champignon i skiver. Kom dem i gryden.

Tilsæt fløde og tomatpure. Lad jægergryden simre lidt (15-30 minutter) og koge ind til den har den ønskede konsistens.

Smag til med salt og peber. Server f.eks. med kartoffelmos, ris og/eller flütes.

Indsendt af
d.
07.02.07.
Kategori:
Indsendt af
d.
07.02.07.
Kategori: