Spinatsalat med kikærter

En mild spinatsalat med kikærter, som koges før det blandes sammen. Sundt og godt.

xxxxxxxiixii
3,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Ingredienser
  • 150 g kikærter
  • 75 g babyspinat
  • 50 g rucola
  • 1 1/2 agurk
  • 2 bdt forårsløg
  • 1 bdt dild
  • 2 spsk rød balsamico

Denne milde spinatsalat smager allerbedst, hvis der i stedet for dressing blot dryppes lidt mørk balsamico over.

Skyl kikærterne godt og læg dem i blød i rigeligt vand natten over. Kasser iblødsætningsvandet og kog kikærterne i rigeligt vand i ca. 1 time. Kasser kogevandet og afkøl. Skyl de to slags salater godt. Skær agurken i stave og forårsløgene i små ringe. Vend det sammen med salater og kikærter. Drys masser af hakket dild over og dryp salaten med balsamico.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem