Webopskrifter
  • Aftensmad
  • Tilbehør
  • Salater
  • Kager
  • Bagværk
  • Mest populære
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Oksemørbrad stegt i cognac

Oksemørbrad stegt i cognac smelter i munden. Det er også sjovt at tilberede, hvis man ellers tør flambere. Det er ikke så svært, som det lyder, se her hvordan.

Ingredienser

til 4 personer
  • 4 skiver oksemørbrad (600-700 gram)
  • 1 spsk peber (nykværnet)
  • 1 1⁄2 tsk salt
  • 3 spsk smør
  • 4 cl cognac
  • 1 1⁄2 dl fløde
  • 1⁄2 dl creme fraiche

Rens kødet for fedt og drys det med salt og peber. Smelt 2 spiseskefulde smør på en pande. Brun kødet i 2-3 minutter, på hver side. Tag panden af varmen. Hæld cognac over og sæt ild til. Lad det brænde ud. Læg kødet på en tallerken og pak det i sølvpapir.
Hæld fløden på panden og kog saucen op. Smag til med lidt salt. Tilsæt creme fraiche og 1 spiseskefuld smør. Herefter må saucen ikke koge.
Hæld saucen over kødet og servér med ovnbagte kartofler.

Annonce
Publiceret d.
12.11.08.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Kødretter ›
Mørbrad ›
Oksemørbrad
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
Sylvia Ros
Opskrift af Sylvia Ros
Annonce

Flere lækre opskrifter

Oksemørbrad i ovn
Oksemørbrad i fad
Marineret oksemørbrad
Oksemørbrad på pande
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2025