Oksemørbrad - Opskrifter med oksemørbrad

Oksemørbrad er rigtigt godt til festlige lejligheder som f.eks. nytårsaften. Prøv en af de forskellige opskrifter med oksemørbrad. Prøv for eksempel oksemørbrad i fad eller en rødvinsmarineret eller indbagt oksemørbrad med bacon.

        Dejlige skiver oksemørbrad anrettet på tallerkenen.
        Oksemørbrad i ovn

        Oksemørbrad er et super lækkert stykke kød, som tilberedes godt i ovnen. Let og lækkert at servere for gæsterne.

        Dejlige marinerede skiver klar til servering.
        Marineret oksemørbrad

        Oksemørbrad der marineres i en blanding af sherry, soja, olie og hvidløg inden det steges i ovnen.

        Kødet er lækkert når det er rosastegt.
        Langtidsstegt oksemørbrad

        Langtidsstegt oksemørbrad er noget af det lækreste man kan servere. Her kan du se hvordan du tilbereder det på den helt rigtige måde.

        Oksemørbrad med bacon skåret i lækre skiver.
        Oksemørbrad med bacon

        Oksemørbrad med bacon er en dejlig og let måde at gøre hovedretten ekstra spændende. Server med valgfrit tilbehør.

        Her serveret med gratineret kartoffelmos og revet gulerod.
        Oksemørbrad i fad

        Skiver af oksemørbrad i fad med champignoner, asparges og tomat/flødesovs.

        Mørbrad serveret med bådkartofler og stegte rødbeder.
        Rødvinsmarineret oksemørbrad

        Populær opskrift på rødvinsmarineret oksekød. Server med bådkartofler så har du en rigtigt festmiddag.

        Den lækreste møre oksemørbrad
        Oksemørbrad i sous vide

        Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.

        Oksemørbrad stegt i cognac

        Oksemørbrad stegt i cognac smelter i munden. Det er også sjovt at tilberede, hvis man ellers tør flambere. Det er ikke så svært, som det lyder, se her hvordan.