Oksemørbrad er rigtigt godt til festlige lejligheder som f.eks. nytårsaften. Prøv en af de forskellige opskrifter med oksemørbrad. Prøv for eksempel oksemørbrad i fad eller en rødvinsmarineret eller indbagt oksemørbrad med bacon.
Oksemørbrad - Opskrifter med oksemørbrad

Oksemørbrad er et super lækkert stykke kød, som tilberedes godt i ovnen. Let og lækkert at servere for gæsterne.

Oksemørbrad der marineres i en blanding af sherry, soja, olie og hvidløg inden det steges i ovnen.

Langtidsstegt oksemørbrad er noget af det lækreste man kan servere. Her kan du se hvordan du tilbereder det på den helt rigtige måde.

Oksemørbrad med bacon er en dejlig og let måde at gøre hovedretten ekstra spændende. Server med valgfrit tilbehør.

Skiver af oksemørbrad i fad med champignoner, asparges og tomat/flødesovs.

Populær opskrift på rødvinsmarineret oksekød. Server med bådkartofler så har du en rigtigt festmiddag.

Når man tilbereder oksemørbrad i sous vide, kan man være sikker på at få det smukkeste og møreste kød hver gang, og metoden er overraskende nem.
Skal du grille mørbrad, så følg denne opskrift for et super resultat.
Oksemørbrad stegt i cognac smelter i munden. Det er også sjovt at tilberede, hvis man ellers tør flambere. Det er ikke så svært, som det lyder, se her hvordan.
Opskrift på plankebøffer med kartoffelmos til som sprøjtes i siderne på bøfferne og kommes i ovnen til kartoffelmosen er gyldenbrun.