Rejemad på franskbrød

Rejemadder ser ikke bare festlige ud, de smager også forrygende, og kombinationen af franskbrød, rejer, mayonnaise, dild og citron er dejlig frisk i både smag og konsistens. En rejemad er oplagt som f.eks. forret eller frokost.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  3 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 2 skiver franskbrød
  • 2 spsk mayonnaise
  • 200 g rejer i lage
  • salt
  • peber

Kom franskbrødet op på den tallerken, rejemaden skal serveres på. Smør mayonnaise på brødet.

Hæld lagen fra rejerne, skyl dem, og tjek, at der ikke er skaller på. Fordel rejerne på det antal madder, du ønsker.

Krydr med salt og peber, og pynt med frisk dild.

Halver citronen, og skær hver halvdel ud i kvarte. Server hver rejemad med to stykker citron til.

Indsendt af
d.
22.03.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.03.16.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem