Svinegryde

Svinegryde er en kinesisk inspireret gryderet. Du kan også snildt bruge lammekød til denne ret, så skal den blot koge i 30 minutter i stedet for 15 minutter.

Til 4 personer
  • 400 g hakket svinekød (eller lammekød)
  • 1 spsk mel
  • 3 dl vand
  • 1/2 bouillonterning
  • 8 kartofler
  • 1 dl mandler
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 forårsløg
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk sort peber
  • 1/2 tsk ingefær (frisk eller tørret/stødt)
  • 1 spsk sojasauce
  • 2 dl græsk yoghurt

Brun kødet i lidt smør på en pande. Kom det derefter i en gryde, og drys melet over. Rør det hele sammen. Tilsæt vand og bouillon. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Kom dem i gryden, og lad dem koge i cirka 15 minutter.

Hak mandlerne, og brun dem på en pande i lidt smør, og kom dem i gryden. Skær selleri og forårsløg i skiver og kom dem i gryden. Krydr med salt, peber, ingefær og sojasauce. Rør græsk yoghurt i, og lad det simre i 5-10 minutter. Servér med ris og salat.

Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.11.08.
Kategori: