Fisk i fad

Fisk på spændende og anderledes manér. Torsken bages i fad med en cremet æggemasse og tager smag fra løg, sennep og tomatpuré. Drysset med sprød rasp eller gratineret med ost får retten en dejlig, gylden overflade.

Til 4 personer
  • 600 g torskefilet
  • 1 kop mel
  • 50 g smør
  • mælk efter behov
  • 2 æg
  • 1 løg
  • 1 ds tomatpuré (lille)
  • 1 spsk sennep
  • rasp eller ost

Smelt smørret i en gryde, og rør melet i. Tilsæt mælk lidt ad gangen, til du har en opbagt sovs. Pisk godt efter hver tilsætning.
Tag gryden fra varmen og tilsæt æg. Rør det hele godt sammen. Tilsæt revet løg, sennep og tomatpuré. Hæld halvdelen af saucen i et ildfast fad. Læg fisken derpå og hæld resten af saucen over. Drys rasp eller ost over. Bag ved 150 grader, i cirka 1 time.

Indsendt af
d.
29.11.08.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.11.08.
Kategori: