Torsk i fad med grøntsager

Utrolig nem og lækker ret med torsk og grøntsager i en dejlig sauce. Det hele tilberedes i det samme fad i ovnen.

Til 2 personer
  • 4 gulerødder
  • 300 g kartofler
  • 2 porrer
  • 2 dl piskefløde
  • saften fra 1/2 citron
  • 2 dl hvidvin eller bouillon
  • salt
  • peber
  • 300 g torskefilet

Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i skiver eller andre mundrette stykker. Skyl porrerne, og skær dem ligeledes i skiver. Kom grøntsagerne i et ildfast fad.

Rør fløde og citronsaft sammen i en skål. Rør derefter hvidvinen i. Krydr med salt og peber, og hæld blandingen over grøntsagerne.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 35 minutter. Læg derefter torsken i fadet, og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i yderligere 10-12 minutter afhængig af, hvor tykke fileterne er.

Velbekomme!

Indsendt af
d.
15.01.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
15.01.16.
Kategori: