Tomattærte

En dejlig tomattærte med æg og hytteost. Opskriften er også fedtfattig når man sammenligner med andre typer tærter.

Ingredienser
  • 1 tærtedej (kan købes færdig i supermarkedet, men du kan naturligvis også lave den selv)
  • 3 løg
  • evt. 1 dl soltørrede tomater
  • 4 æg
  • 400 g hytteost
  • 1/2 dl mælk
  • salt
  • peber
  • 2 tomater

Kom tærtebunden i et tærtefad. Hak løg og soltørrede tomater, og fordel dem over tærtebunden. Pisk æg og mælk sammen og bland hytteost, salt og peber i. Hæld blandingen over tærtebunden. Skær tomaterne i skiver og læg dem på toppen af tærten.
Bag tomattærten ved 220 grader i ca. 45 minutter.

Indsendt af
d.
12.08.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
12.08.10.
Kategori: