Porretærte på pastabund

Lav en dejlig porretærte med denne simple opskrift, som adskiller sig ved at have en bund af pastaskruer.

Til 4 personer
  • 150 g pastaskruer
  • Lidt olie eller smør til at smøre fadet med
  • 5 æg
  • 400 g creme fraiche 18%
  • salt
  • peber
  • 100 g revet ost
  • 3 porrer
  • 150 g skinketern

Kog pastaen efter pakkes anvisning. Lad derefter vandet dryppe af.

Smør et tærtefad eller et andet ildfast fad med olie eller smør, og fordel pastaen i fadet.

Bland æg og creme fraiche sammen med salt og peber. Bland osten i.

Rens porrerne og skær dem i skiver. Bland dem i æggemassen sammen med skinken.

Fordel fyldet over pastabunden, og bag porretærten i ca. 30-40 minutter ved 225 grader.

Indsendt af
d.
03.11.06.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.11.06.
Kategori: