Skaldyrssalat

Skaldyrssalat med krebsehaler, rejer i lage, creme fraiche og skønne krydderurter. Herlig og let opskrift på en klassisk ret.

Til 6 personer
  • 300 g krebsehaler i lage (drænet vægt)
  • 200 g rejer i lage (drænet vægt)
  • 4 dl creme fraiche (minimum 18%)
  • 1 rødløg
  • 1 bdt persille
  • 1 bdt purløg
  • evt. 8 grønne asparges
  • salt
  • peber

Hak rødløget meget fint. Hak også persille og purløg. Rør de hakkede ingredienser sammen med creme fraichen. Kog evt. asparges i 2 minutter og lad dem køle af før de skæres i mundrette stykker og blandes i dressingen. Pres krebsehalerne og rejerne fri for væde, og rør dem i. Smag skaldyrssalaten til med salt og peber inden servering.
Kan holde sig i køleskabet i et døgns tid.

Indsendt af
d.
07.10.10.
Kategori:
Indsendt af
d.
07.10.10.
Kategori: