Hamburgerryg i sous vide

Opskriften indeholder reklamelinks
Når man laver hamburgerryg i sous vide får man det møreste og saftigste stykke kød, man kan forestille sig. Det er super nemt, og man har hænderne fri til at lave masser af lækkert tilbehør.

  • Der er masser af saft og kraft i kødet, når man tilbereder hamburgerryg i sous vide
Den mest saftige hamburgerryg, jeg nogensinde har smagt. Det er absolut en af de allerbedste måder at tilberede hamburgerryg på.
Til 4 personer
  • 1 hamburgerryg (á ca. 1 kg)
  • 3 laurbærblade
  • 1/4 tsk peberkorn

Det skal du også bruge

Start med at vakuumpakke hamburgerryggen

Fjern nettet fra hamburgerryggen, og dup kødet tørt med køkkenrulle.

Kom hamburgerryggen i en vakuumpose sammen med laurbærblade og peberkorn. Vakuumpak kødet.

Tilberedning i sous vide

Indstil sous vide maskinen til 61 grader.

Kom hamburgerryggen i vandet, og giv den 4 timer.

Lad den efterfølgende hvile i minimum 15 minutter, inden du tager kødet ud af posen og skærer det ud.

Se også, hvordan du laver en perfekt svinemørbrad i sous vide.

Godt tilbehør til hamburgerryg

Jeg har lavet nogle nemme opskrifter på tilbehør, der passer rigtig godt til hamburgerryg:

Grønt tilbehør til hamburgerrygSovs til hamburgerrygFlødekartofler med bacon og porrerGod dressing til hamburgerryg og skinke

Du kan også se mere lækkert tilbehør til hamburgerryg her.

Publiceret d.
22.03.21.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem