Webopskrifter
  • Aftensmad
    • Farsbrød
    • Frikadeller
    • Kødsovs
    • Gryderetter
    • Ovnretter
    • Pastaretter
    • One pot pasta
    • Madpandekager
    • Suppe
    • Tærter
    • Flere opskrifter
      på aftensmad
  • Tilbehør
      • Kartofler
      • Kartofler i ovn
      • Flødekartofler
      • Kartoffelmos
      • Grøntsager
      • Blomkål
      • Rodfrugter
      • Dip & Dressing
      • Dressing
      • Sovs
      • Tzatziki
      • Flere opskrifter på tilbehør ›
  • Salater
    • Broccolisalat
    • Blomkålssalat
    • Spidskålssalat
    • Rødkålssalat
    • Grønkålssalat
    • Kartoffelsalat
    • Tomatsalat
    • Pastasalat
    • Flere salater
  • Kager
    • Chokoladekage
    • Banankage
    • Æblekage
    • Lagkage
    • Muffins
    • Småkager
    • Pandekager
    • Ekstra nemme kager
    • Flere kager
  • Bagværk
  • Mest populære
      • Weekendmad
      • Forretter
      • Gæstemad
      • Simremad
      • Frokost
      • Kyllingesalat
      • Tunsalat
      • Fiskeopskrifter
      • Rejecocktail
      • Laksetatar
      • Drinksopskrifter
      • Velkomstdrinks
      • Daiquiri
      • Verden rundt
      • Italiensk mad
      • Græsk mad
      • Mexicansk mad
      • Asiatisk mad
      • Begivenheder
      • Festmad
      • Årstider & højtider
      • Sundt
      • Sunde snacks
      • Juice opskrifter
      • Desserter
      • Hjemmelavet is
      • Ekstra nemme
      • Kød
      • Svinemørbrad
      • Oksemørbrad
      • Lammekølle
      • Kylling
      • Ingredienser
      • Se alle
  • Madplaner
  • Søg
Tilføjet! Opdatér listen med nye forslag

Bagte grøntsager med hytteost

Bagte grøntsager med hytteost er en slags bundløs tærte - og den er både sundere og lettere at lave end en almindelig tærte. Spækket med protein, vitaminer og friske farver er den formidabel som tilbehør eller vegetarisk hovedret.

Ingredienser

til 4 personer
  • 4 gulerødder
  • 2 løg
  • 4 stængler bladselleri
  • 250 g broccoli
  • bouillon
  • ca. 2 tsk karry
  • salt
  • peber
  • 4 æg
  • 300 g hytteost
  • 1 1/2 dl grøntsagsbouillon
  • 1 bdt purløg (stor)
  • evt. 1 fed hvidløg (presset)
Opskriften fortsætter under annoncen

Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Fjern skrællen fra løgene og skær dem i små tern. Skær bladsellerien i skiver og broccolien i mindre stykker. Brug også stokken.

Steg grøntsagerne ved høj temperatur i bouillon og karry til de er let møre. Drys med salt og peber.

Fordel grøntsagerne i et ildfast fad.

Miks æg, hytteost og bouillon godt sammen med et piskeris. Hak purløg. Kom det og evt. hvidløg i blandingen. Øs den derpå udover grøntsagerne i fadet og sørg for, at den er jævnt fordelt.

Kom fadet i ovnen ved 200 grader i 30-40 min. Tjek om æggeblandingen er fast i midten, inden du tager den ud.

Publiceret d.
26.01.03.
Kategori:
Madopskrifter ›
Ingredienser ›
Grøntsager
  • Print
  • Send på e-mail
  • Pin
  • Fedtfattig opskrift Fedtfattig
Simon Glue
Opskrift af Simon Glue
Annonce

Flere lækre opskrifter

Stegte grøntsager på panden
Wok med oksekød og grøntsager
Hurtig grøntsagstærte
Sunde kødboller med grøntsager
Annonce
Annonce
Nyhedsbrev  |  Kontakt   |   Om os  |  Sitemap  |  RSS  |  Privatlivspolitik  |  Cookiepolitik  |  Opskrifter på dit site

© HEPHEY ApS 2002-2023