Chicken tikka masala

Lav en rigtigt god og krydret med chicken tikka masala med denne opskrift. En klassisk indisk ret som også er meget populær herhjemme.

Til 4 personer
  • 2 spsk smør
  • 3 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk ingefær
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 tsk gurkemeje
  • 2 tsk garam masala
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk koriander
  • 900 g kyllingebryster
  • 1 frisk chili
  • 2 peberfrugter
  • 1 spsk brun farin
  • 70 g tomatpuré
  • 2 ds hakkede tomater
  • 2 dl naturel yoghurt

Hak løg, hvidløg og ingefær. Svits det i smør eller olie sammen med chilipulver, gurkemeje, garam masala, karry og koriander.
Skær kyllingen i mindre stykker, og lad dem svitse med krydderierne.

Hak chilierne (husk at fjerne kernerne først) og skær peberfrugterne i strimler. Kom dem i gryden sammen med farin, tomatpuré og hakkede tomater.

Lad retten simre 10-20 minutter og rør yoghurt i umiddelbart inden servering.

Indsendt af
d.
29.03.11.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.03.11.
Kategori: