Kyllingebryst med President Saint Paulin

Mørt kyllingebryst, sprødt pandestegt og bagt i ovnen, falder altid i god jord. Specielt hvis det graciøst gratineres med President Saint Paulin og således nemt forvandles til en cremet sag. Tomaterne tilføjer ekstra saft og smag.

xxxxxiixiixii
2,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 10 g smør
  • 1/2 spsk olivenolie
  • 4 kyllingebryster uden ben
  • salt
  • peber
  • 4 tomater
  • 1/2 spsk oregano
  • 125 g President Saint Paulin
  • brød
  • salat

Kyllingekødet ristes på en pande i smør og olie. Hver side skal have ca. 5 min. Drys med salt og peber.

Snit tomaterne i skiver – de skal have en vis tykkelse – og brug fedtet fra kyllingen til at stege dem lidt i. Fordel dem så i et ildfast fad og drys med salt, peber samt oregano. Læg kyllingebrysterne på bunden af tomater og kom herpå solide slices af President Saint Paulin over.

Fadet kommes i en forvarmet ovn ved 180° C i omtrent et kvarter eller indtil kyllingen er færdigstegt og osten er smeltet.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem