Blomkåls-broccoli mos

Nem og lækker blomkåls-broccoli mos med smør og et lille hint af hvidløg, så smagen er helt i top. Det er dejligt low carb og LCHF tilbehør til retter, hvor man traditionelt ville servere kartoffelmos til.

Til 2 personer
  • 1/2 broccoli
  • 1/2 blomkål
  • 1 fed hvidløg (lille)
  • 40 g smør
  • 1/2 bdt persille
  • salt
  • peber

Skyl broccoli og blomkål. Skær toppene af begge slags kål i mindre buketter. Skær det groveste af stokkene, og skær dem i små tern. Kom både stok og buketter op i en gryde, og dæk med vand. Bring det i kog, og lad det simre ca. 15-20 minutter, til både blomkål og broccoli er helt mørt.

Hæld vandet fra blomkål/broccoli. Pil hvidløget, og pres det over broccoli og blomkål. Tilsæt smør og persille, og blend det hele godt sammen med en stavblender, til du har en helt glat mos. Smag blomkåls-broccolimosen til med salt og peber.

Indsendt af
d.
11.11.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
11.11.19.
Kategori: