Blomkålsmos der smager af bearnaise

Virkelig god blomkålsmos der smager af bearnaise og er super nem at lave.

Til 2 personer
  • 1 skalotteløg eller halvt så meget alm. løg
  • 100 g smør
  • 600 g blomkål
  • 1 håndfuld frisk estragon
  • 2 tsk bearnaiseessens
  • salt
  • peber

Pil løget og skær det i mindre stykker. Steg det i smøret ved lav varme i en gryde.

Fjern de grønne blade fra blomkålen. Skyl blomkålshovedet og skær det i mindre stykker (det skal blendes senere, så du behøver ikke at skære det fint). Kom stykkerne i gryden og kog dem i smøret (under låg) i ca. 20 minutter eller til de er helt møre.

Blend den kogte blomkål med en stavblender. Hak estragon og kom det i blomkålsmosen. Smag til med bearnaiseessens, salt og peber.

Servér f.eks. som tilbehør til oksemørbrad, svinemørbrad eller en god bøf sammen med de her fantastiske knuste kartofler.

Indsendt af
d.
20.01.20.
Kategori:

Næringsindhold for blomkålsmosen

pr. personhele portionen
Kalorier460 kcal920 kcal
Kulhydrat9 g18 g
Protein9 g17 g
Fedt42 g84 g


Prøv også den her lækre blomkålsmos med hvidløg.

Indsendt af
d.
20.01.20.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem