Blomkålstzatziki

Denne lækre blomkålstzatziki er både dejligt cremet, super sprød og rigtig nem at bikse sammen. Purløg, persille og hvidløg sørger for, at der er masser af smag i salaten. Rigtig god til alt lige fra kylling, frikadeller, farsbrød og koteletter til grillmad og røde bøffer.

Til 3 personer
  • ca. 350 g blomkål (vægt uden stok og blade)
  • 400 g græsk yoghurt
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 bdt purløg
  • 1/2 bdt persille
  • salt
  • peber
  • 1 spsk olivenolie

Skyl blomkålen, og snit den helt fint. Bland blomkål og græsk yoghurt sammen. Pil hvidløg, pres dem, og rør dem sammen med blomkålen.

Skyl purløg og persille, og hak begge dele fint. Rør krydderurterne i blomkålstzatzikien, og smag til med salt og peber. Dryp evt. med olivenolie umiddelbart inden servering.

Indsendt af
d.
04.06.19.
Kategori:
Annonce

Kan man snitte blomkålen i en foodprocessor, minihakker eller rivejern?

Jeg snitter blomkålen med en kniv. Man kan sikkert også bruge foodprocessor, minihakker eller rivejern, men så bliver konsistensen nok lidt mere a la blomkålsris, men det skal også nok blive lækkert.

Indsendt af
d.
04.06.19.
Kategori: