Avocado-tzatziki

Virkelig lækker (og sundere) avocado-tzatziki, der f.eks. kan spises som dip, dressing til salat eller som tilbehør til alt fra frikadeller og fisk til kylling, lam og andet kød.

Til 4 personer
  • 2 agurker
  • 2 avocadoer
  • saften fra 1 limefrugt
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 2 fed hvidløg
  • salt
  • peber

Klik her og få vores gratis e-kogebog med de bedste salater.

Skyl agurkerne og riv dem på den grove side af rivejernet. Pres væden fra med hænderne. Kom den revne, "drænede" agurk i en skål.

Skær avocadoerne over på langs. Fjern stenen og tag der grønne "frugtkød" ud med en ske. Mos avocadoerne med en gaffel og pres limesaften over.

Bland den moste avocado sammen med agurken i skålen. Pres hvidløget i og tilsæt græsk yoghurt.

Smag tzatzikien til med salt og peber, og servér straks.

Indsendt af
d.
16.08.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
16.08.17.
Kategori: