Dadler med parmaskinke

Bløde og søde dadler med sprød og salt parmaskinke er ikke blot en sundere variant af dadler med bacon - de ser også elegante ud, og de er oplagte som gæstemad, f.eks. som velkomstsnacks, forret eller en del af en buffet.

Til 4 personer
  • 16 dadler
  • 50 g feta
  • 8 skiver parmaskinke
  • evt. 16 tandstikker

Pil stenene ud af dadlerne, og kom et lille stykke feta ind i stedet for.

Skær parmaskinke-skiverne over på midten. Vikl skinken rundt om dadlerne, og stik evt. en tandstikker igennem, for at holde skinken på plads.

Læg dem i et ildfast fad eller på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter, eller til parmaskinken er sprød. Vend dem gerne undervejs, så de bliver sprøde på alle sider.

Indsendt af
d.
05.10.15.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.10.15.
Kategori: