Flødekartofler med ost

De her flødekartofler er utroligt cremede og lækre, fordi de er fyldt med smeltet ost. De passer til al slags kød og fisk, og så er de virkelig nemme at lave. De passer nemlig bare sig selv i ovnen.

starstarstarstarstar_half
4,6  –  5 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 1 kg kartofler
  • olie eller smør til at smører formen med
  • ca. 150 g revet ost
  • 5 dl piskefløde
  • 1 spsk stødt muskatnød
  • ca. 2 tsk salt (eller efter smag)
  • ca. 1 tsk peber (eller efter smag)

Skræl kartoflerne, og skær dem i tynde skiver.

Smør et fad med fedtstof. Læg først et lag kartofler, drys med revet ost, og gentag. Antallet af gentagelser afhænger af, hvor stort et fad du anvender. Slut af med et lag kartofler.

Bland piskefløde, muskatnød, salt og peber, og hæld det over kartoflerne i fadet.

Bag flødekartoflerne i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time.

Indsendt af
d.
04.10.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
04.10.16.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem