Fyldt avocado med kylling

De her fyldte avocadoer med kylling er perfekte, når det både skal være nemt og lækkert. Det mexicanskinspirerede kyllingefyld smager helt suverænt sammen med de bløde avocadoer og friske, knasende grøntsager. De er fantastiske som enten forret, frokost eller hovedret.

  • De fine fyldte avocadoer med kylling og grøntsager er super lækre.
  • Farverige og proppet med gode ting - de er en perfekt forret, frokost eller aftensmad.

Til 4 personer

Kom kyllingefileterne op i et ildfast fad sammen med tacosauce og fajitakrydderi. Bland det godt sammen, og dæk fadet til med sølvpapir.

Bag kyllingen i 25-30 minutter ved 200 grader, til den er gennemstegt. Forbered grøntsagerne imens.

Skyl agurk og peberfrugt, og skær begge dele i små fine tern. Skyl forårsløg, og hak dem relativt fint. Jo finere grøntsagerne er, jo nemmere er det at toppe de fyldte avocadoer med dem. Dræn vandet fra majsene, så de også er klar.

Halvér avocadoerne, og fjern stenen. Dryp dem evt. med lidt limesaft, så de ikke bruner. Riv kyllingekødet i strimler, og fordel det i de halve avocadoer. Top med agurk, peberfrugt, forårsløg og majs, og servér evt. de fyldte avocadoer med creme fraiche og frisk koriander.

OBS!
Antallet af personer er angivet ud fra, at man spiser avocadoerne som hovedret. Som forret eller frokost er der til det dobbelte antal personer.

Indsendt af
d.
28.02.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.