Fyldt avocado med kylling

De her fyldte avocadoer med kylling er perfekte, når det både skal være nemt og lækkert. Det mexicanskinspirerede kyllingefyld smager helt suverænt sammen med de bløde avocadoer og friske, knasende grøntsager. De er fantastiske som enten forret, frokost eller hovedret.

Til 4 personer
  • 4 kyllingefileter
  • 1 glas tacosauce (medium stærk)
  • 1 brev fajitakrydderi (eller tacokrydderi)
  • 1/2 agurk
  • 1 peberfrugt
  • 4 forårsløg
  • 130 g majs
  • 8 avocadoer
  • evt. lidt limesaft
  • evt. creme fraiche (til servering)
  • evt. frisk koriander (til servering)

Kom kyllingefileterne op i et ildfast fad sammen med tacosauce og fajitakrydderi. Bland det godt sammen, og dæk fadet til med sølvpapir.

Bag kyllingen i 25-30 minutter ved 200 grader, til den er gennemstegt. Forbered grøntsagerne imens.

Skyl agurk og peberfrugt, og skær begge dele i små fine tern. Skyl forårsløg, og hak dem relativt fint. Jo finere grøntsagerne er, jo nemmere er det at toppe de fyldte avocadoer med dem. Dræn vandet fra majsene, så de også er klar.

Halvér avocadoerne, og fjern stenen. Dryp dem evt. med lidt limesaft, så de ikke bruner. Riv kyllingekødet i strimler, og fordel det i de halve avocadoer. Top med agurk, peberfrugt, forårsløg og majs, og servér evt. de fyldte avocadoer med creme fraiche og frisk koriander.

OBS!
Antallet af personer er angivet ud fra, at man spiser avocadoerne som hovedret. Som forret eller frokost er der til det dobbelte antal personer.

Indsendt af
d.
28.02.18.
Kategori:

Næringsindhold for opskriften

pr. personhele portionen
Kalorier656 kcal2623 kcal
Kulhydrat29 g118 g
Protein38 g154 g
Fedt39 g155 g


*Næringsberegningen omfatter ikke creme fraiche og koriander. Især creme fraiche indeholder mange kalorier, så hvis du spiser creme fraiche til de fyldte avocadoer, så er det samlede kalorieindhold højere.

Indsendt af
d.
28.02.18.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem