Fyldte auberginer

Auberginer overdådigt fyldt med fængslende smage og festlige farver, salt chorizo og farverig peberfrugt, alt sammen indhyllet i ekstra aroma fra pestoen og gyldent gratineret med revet ost i ovnen. Fyldet kan varieres efter smag.

5,0  –  1 stemmer  –  Stem her
  • De fyldte og gratinerede auberginer.
  • Auberginerne udhules.
  • Fyldet kommes i.
  • Sådan ser de ud inden der kommes ost på.
  • Revet ost kommes på.
  • Klar til servering med lækkert tilbehør.
Til 2 personer
  • 2 auberginer
  • 1 løg eller rødløg
  • 75 g oliven uden sten
  • 2 peberfrugter
  • ca. 100 g chorizopølse (eller skinke)
  • 150 g pesto (hjemmelavet eller købt)
  • lidt revet ost

Skyl auberginerne og tør dem med køkkenrulle. Flæk dem på langs og udhul dem med en ske. Hak halvdelen af det udhulede fyld og kom det i en skål.

Tip: Den anden halvdel af "aubergine-indmaden" kan evt. bruges til en auberginedip.

Hak løg og oliven. Skær peberfrugterne i tern. Skær ligeledes chorizopølsen i tern (fjern eventuelt skind først).

Kom løg, oliven, peberfrugt, chorizo og pesto i skålen med hakket aubergine. Bland fyldet godt sammen og kom det i de udhulede auberginer.

Bag i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Tag de fyldte auberginer ud, drys lidt revet ost på og bag i yderligere 10 minutter.

Velbekomme.

Indsendt af
d.
03.05.13.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem