Fyldte portobellosvampe med skinke og pesto

Skønne smagsbomber i form af portobellosvampe fyldt med skinke og pesto samt smeltet ost på toppen - og så er de endda LCHF.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 6 portobellosvampe
  • 1 løg
  • 150 g skinketern
  • 75 g rød pesto
  • evt. 2 spsk olie
  • 50 g revet ost

Rengør portobellosvampene på ydersiden - undgå så vidt muligt, at der kommer vand ind på "lamellerne" på indersiden. Lad svampene dryppe godt af/tørre på et rent viskestykke eller noget køkkenrulle.
 
Pil løget og hak det. Bland det sammen med skinke og pesto i en skål.
 
Tænd ovnen på 230 grader (ikke varmluft). Bræk forsigtigt stokken af svampene.
 
Pensl evt. portobellosvampene med olie på ydersiden. Fyld svampene med skinke/pesto-blandingen, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20 minutter.
 
Tag svampene ud af ovnen og drys osten på. Skru ovnen ned på 200 grader, og bag i yderligere 8-10 minutter eller til osten er smeltet og gylden.

Indsendt af
d.
08.04.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
08.04.18.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem