Gin og tonic med ingefær

Ingefær, mynte og lime er en fantastisk smagskombination at bruge i en gin og tonic. Det giver et spændende kick til den klassiske drink, og du kan selv vælge, hvor stærk du vil have ingefæren.

0 stemmer  –  Stem her
  • Ingefær giver et lækkert krydret strejf til gt'eren
Til 2 personer
  • 2 cm ingefær
  • 4 kviste mynte (små)
  • isterninger
  • 4 skiver limefrugt
  • 10 cl gin
  • 20 cl tonic

Skær ingefæren ud i tynde skiver. Bank dem med skæftet af en kniv eller en kagerulle, og fordel skiverne i glas.

Riv halvdelen af mynten i små stykker, og drys det over ingefæren. Gem den resterende halvdel mynte til pynt.

Fyld glassene op med is, og kom limeskiverne i. Pres evt. lidt af limesaften over, inden du kommer skiverne i glasset.

Hæld dernæst gin og tonic på.

Rør rundt, og pynt med myntebladene. Servér straks.

Tip: Denne måde at bruge ingefær i en gin og tonic giver en ret diskret smag af ingefær. Vil du gerne have en lidt stærkere smag, kan du fintrive en lille smule ingefær i cocktailen. Men brug kun ganske lidt, da det er meget stærkt i revet form.

Indsendt af
d.
15.07.21.
Kategori:

Hvilken gin passer godt til?

I denne variation er det super lækkert at bruge f.eks. den japanske Roku gin, der har både grøn te og citrusfrugter som fremtrædende smage.

Hvor mange stjerner giver du?
Stem