Glutenfri brownie

Suveræn opskrift på en intens, glutenfri brownie med mandelmel og yoghurt naturel, som skaber en herlig konfektagtig konsistens. Chokoladekagen kan med fordel laves dagen forinden, ligesom den kan serveres med iskold vaniljeis som en skøn dessert.

  • Fantastisk glutenfri brownie lavet med mandelmel, som også giver en dejlig smag.
  • Kagen kan pyntes med den lækre chokoladeglasur, friske bær og skovsyrer.

Til 16 personer

Forslag til servering - chokoladeglasur

Forslag til pynt

Forvarm ovnen til 180 grader.

Smelt chokolade og smør ved lav varme. Bland mandelmel, sukker, bagepulver og salt sammen i en skål. Rør den smeltede smør-chokoladeblanding heri sammen med kaffen.

Pisk yoghurt sammen med æg, og rør blandingen i dejen lidt ad gangen.

Kom dejen op i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter), og bag brownien i 35-40 minutter. Lad den køle af på en rist, og stil den gerne i køleskabet herefter, så den kan sætte sig og få den helt rigtige konsistens.

Serveringsforslag - chokoladeglasur:
Kom chokolade, flormelis, smør og fløde op i en skål, og lad det hele smelte sammen over vandbad.

Tilsæt et lille nip salt, og lad glasuren køle en smule af, inden den smøres ud på den afkølede kage.

Indsendt af
d.
26.03.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.