Hakkebøffer i fad med pikantsovs

Det her er ikke bare en nem ret, det er også en utroligt lækker kombination af saftige hakkebøffer og en vildt god pikantsovs. Baconen på toppen giver lige det sidste pift.

Til 4 personer

Grøntsagsbund

  • 4 peberfrugter
  • 200 g cherrytomater
  • 1 bdt forårsløg
  • 2 fed hvidløg

Pikantsovs

  • 250 g pikantost
  • 3 dl fløde
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 spsk paprika

Hakkebøffer

  • 800 g hakket oksekød
  • 2 tsk salt
  • peber
  • 4 skiver bacon

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skyl peberfrugter og cherrytomater, og skær begge dele i små tern. Skyl forårsløg, og snit dem fint. Pil hvidløg, og pres dem. Kom grøntsagerne op i et ildfast fad.

Pisk pikantosten ud i fløden, og tilsæt salt og paprika. Hæld pikantsovsen over grøntsagerne i fadet. Sæt fadet i ovnen i 10 minutter. Form imens hakkebøfferne.

Rør hakket oksekød sejt med salt og peber. Skær baconskiverne over på midten, og læg to halve skiver på hver bøf.

Læg hakkebøfferne i fadet, og giv det yderligere 25-30 minutter, til kødet er gennemstegt. Du kan sætte ovnen på grill de sidste 4-5 minutter, så baconen får noget farve.

Indsendt af
d.
18.05.20.
Kategori:
Indsendt af
d.
18.05.20.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem