Nem spaghetti med kødboller i ovn

Nem og lækker spaghetti med kødboller, der alt sammen bages i et fad i ovnen. Dét er hurtig hverdagsmad, som kan tilberedes på meget kort tid og samtidig smager helt forrygende.

  • Mhm, en lækker, nem og hurtig ret.
  • Spaghetti med pastasauce og kødboller i fad.
  • Her er kødbollerne formet og placeret i tomatsaucen.
  • Retten drysses med ost, og bages yderligere 10 minutter.
  • Virkelig nem opskrift på spaghetti med kødboller, der bages i ovnen.

Til 4 personer

Klik her og få vores gratis e-kogebog med lækre retter, der passer sig selv i ovnen.

Fremgangsmåde:

Kom hakket oksekød i en skål. Pil og hak løg og hvidløg, og rør det sammen med kødet. Bland salt, peber, æg og rasp i, og rør det sammen til en sammenhængende fars. Lad farsen hvile i køleskabet i 15-30 minutter.

Knæk spaghettien over på midten, og læg den i et fad, hvor der er plads til alle ingredienserne. Hæld pastasaucen henover. Hæld så vand og krydderier i det tomme pastasauce-glas, sæt låg på, og ryst det. Hæld blandingen over spaghettien. Rør saucen så godt sammen som muligt.

Form farsen til kødboller, og placér dem i tomatsaucen. Læg stanniol over fadet, og bag det i 30 minutter ved 200 grader. Fjern stanniol, og drys ost hen over retten. Bag den i yderligere 10 minutter, eller til kødbollerne er gennemstegte og spaghettien al dente. Drys evt. den færdige ret med friske krydderurter.

Indsendt af
d.
29.09.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.