Kålwraps med tun

Lækre og sunde kålwraps med dejlig cremet tunsalat og revet gulerod.

Til 4 personer

Klik her og få e-kogebogen med de lækreste opskrifter på sund aftensmad - helt gratis.

Bræk forsigtigt kålbladene af kålhovedet, så de ikke går i stykker. Afhængig af hvor mange personer du laver opskriften til, kan de være en idé at bruge de største blade fra flere forskellige kålhoveder. Man kan dog også sagtens bruge de mindre blade, men de kan bare være svære at rulle til kålwraps.

Skyl kålbladene godt og lad dem dryppe af. Kom dem i en stor skål eller et fad og pres citronsaft over dem. Drys med fint salt på alle kålbladene, og lad dem trække i minimum ½ time - det blødgør dem, så de bliver nemmere at rulle. Man kan dog også godt undlade at lade dem trække med citron og salt, hvis aftensmaden skal gå ekstra hurtigt en dag.

Pres væden fra tunen, og bland tun med creme fraiche i en skål. Skyl dilden, hak den fint og bland med tunen. Hak ligeledes rødløg og bland det i tunsalaten. Smag til med salt og peber, men husk at kålbladene også er lidt salt.

Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.

Tag kålbladene op af citron/saltlagen og lad dem dryppe godt af. Kom lidt tunsalat og revet gulerod på bladene og rul som wraps.

Tip:
Bladene kan evt. skæres over på midten langs stilken. Så er de nemmere at rulle, men så bliver det naturligvis også nogle mindre kålwraps.

Indsendt af
d.
17.01.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.