Kålwraps – vegetar

Disse lækre vegetar kålwraps kan sagtens nydes af ikke-vegetarer. De indeholder en dejlig cremet hummus, der er toppet med friske grøntsager og krydderurter, og så er de overraskende mættende.

  • Sprøde kålwraps fyldt med hummus og grøntsager
  • Hvis man vil være vegetar et par dage om ugen, kan denne opskrift anbefales
Til 2 personer

Hummus

  • 1 ds kikærter
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk tahin
  • 1 spsk citronsaft
  • spidskommen
  • salt
  • peber

Derudover

  • 6 blade spidskål
  • 1 rød peberfrugt
  • 6 spsk majs
  • persille (evt. bredbladet) eller koriander
  • 1 håndfuld cashewnødder eller peanuts (hakkede)

Start med at lave hummus

Dræn væden fra kikærterne, men bevar den i et glas. Noget af den skal bruges senere.

Kom kikærterne op i en blender sammen med knust hvidløg, tahin og citronsaft. Blend til en ensartet masse, og tilsæt lagen fra kikærterne lidt ad gangen, til du opnår den ønskede konsistens.

Smag til med spidskommen, salt og peber, og lad hummussen trække i 10 minutters tid, mens resten af ingredienserne til kålwrapsene klargøres.

Lav kålwraps'ene

Løsn forsigtigt spidskålsbladene, og fordel lidt hummus i hvert blad.

Skær peberfrugten i mindre stykker, og fordel den på hummussen. Drys majsene over, og top kålwraps'ene af med frisk persille og hakkede nødder.

Se også:
Fyldte peberfrugter med lækkert vegetarisk fyld

Næringsindhold for vegetariske kålwraps

pr. personhele portionen
Kalorier503 kcal1006 kcal
Kulhydrat43 g87 g
Protein19 g38 g
Fedt25 g51 g

Få resten af kålen brugt

Brug f.eks. resten af spidskålen i en dejlig salat, i en anderledes tzatziki eller steg det på panden og servér det som tilbehør ligesom i denne vegetariske madplan.

Publiceret d.
01.02.18.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem