Karrysovs med fløde

Super nem karrysovs lavet med fløde, som gør den ekstra cremet og lækker. Karrysovsen er virkelig god til både boller i karry, kylling i karry eller andre skønne retter, hvor der skal en velsmagende sovs til.

Til 4 personer
  • 2 løg (små)
  • 50 g smør
  • 2 spsk karry
  • 50 g mel
  • 6 dl hønsebouillon
  • 2 dl fløde
  • 1 1/2 tsk sukker
  • 1 spsk eddike
  • salt
  • peber

Pil løgene, og hak dem helt fint. Steg dem i smørret ved middel varme, til de begynder at blive bløde. Tilsæt karry, og rist det af i et par minutter.

Rør melet i, så du får en melbolle. Pisk nu hønsebouillonen i lidt ad gangen.

Tilsæt fløde, sukker og eddike, og krydr med salt og peber.

Lad karrysovsen koge i ca. 10 minutter, indtil melsmagen er helt væk, og smag evt. til med mere salt og peber.

Indsendt af
d.
01.10.18.
Kategori:

Næringsindhold for karrysovsen

pr. personhele portionen
Kalorier368 kcal1471 kcal
Kulhydrat17 g70 g
Protein4 g15 g
Fedt31 g125 g
Indsendt af
d.
01.10.18.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem