Kartoffelpizza med laks, feta og spinat

Lækker kartoffelpizza med laks, feta og spinat, der tilsammen giver en skøn forening af sprødt og cremet. Den lyserøde laks og grønne spinat giver samtidig en rigtig flot pizza.

Til 2 stk
  • 3 dl vand (lunken)
  • 20 g gær
  • 1 tsk salt
  • 1 knsp sukker
  • 100 g grahamsmel
  • ca. 400 g hvedemel

Fyld

  • 2 kartofler
  • olie
  • 2 laksefileter
  • 100 g revet ost
  • 200 g feta
  • salt
  • peber
  • 2 håndfulde spinat

Kom vand i en skål, og rør gæren ud heri. Rør salt, sukker og grahamsmel i. Rør så hvedemel i lidt ad gangen, og ælt til dejen er smidig og glat. Lad dejen hæve i 45 minutter.

Skræl kartoflerne, og skær dem ud i meget tynde skiver. Vend dem sammen med lidt olie. Skær laksen ud i skiver (uden skind) på ca. 1 cm. Rul dejen ud til det antal pizzaer, du ønsker. Drys revet ost på bunden, og fordel kartoffelskiver og laks på pizzaerne. Smuldr fetaen udover, og krydr med salt og peber. Bag pizzaerne ved 220 grader i ca. 15 minutter.

Skyl spinaten, og drys den over de færdigbagte kartoffelpizzaer.

Indsendt af
d.
29.09.16.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.09.16.
Kategori: