Pita-pizza med oksekød

Hurtige pita-pizza med oksekød, peberfrugt, løg og majs. De er super gode som både frokost, aftensmad og madpakke.

Til 4 personer
  • 400 g hakket oksekød
  • lidt olie
  • 30 g tacokrydderi
  • 70 g barbecuesauce
  • 2 spsk vand
  • 8 pitabrød
  • 2 peberfrugter
  • 2 rødløg (små)
  • 1 ds majs (lille)
  • 200 g revet mozzarella

Brun det hakkede oksekød af på en pande ved høj varme i lidt olie. Tilsæt tacokrydderi, barbecuesovs og vandet, og lad det simre et par minutter. Fordel oksekødet på pitabrødene.

Skær peberfrugterne i små tern. Pil rødløg, og snit det i tynde skiver. Hæld vandet fra majs. Fordel peberfrugt, rødløg og majs ovenpå pita-pizzaerne, og drys til sidst med revet mozzarella.

Sæt pizzaerne i ovnen, og bag dem i 10-15 minutter, til osten er smeltet og gylden.

Indsendt af
d.
14.05.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
14.05.19.
Kategori: