Kartoffeltern i ovn

Små, sprøde kartoffeltern, der steges i ovnen kaldes pommes parmentier på fransk. De er nemme at lave og kan serveres til alt fra laks til oksekød.

Gå til: IngredienserFremgangsmådeNæringsindhold4 andre ovnkartofler du bare MÅ prøve

starstarstarstarstar_border
4,0  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 600 g kartofler
  • 75 g smør
  • 2 tsk tørret timian
  • salt

Skræl kartoflerne, og skær dem ud i små tern. Kom dem i et ovnfast fad.

Smelt smørret, og hæld det ud over kartoflerne. Drys med timian og salt. Bland det hele godt sammen, og steg kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter ved 220 grader varmluft, til de er gyldne og møre.

Servér kartoffelternene til stort set al slags kød og fisk og evt. med en grøn salat til.

Se også de her mega gode knuste kartofler

Indsendt af
d.
13.03.17.
Kategori:

Næringsindhold for kartoffeltern

pr. personhele portionen
Kalorier507 kcal1014 kcal
Kulhydrat48 g96 g
Protein6 g12 g
Fedt32 g63 g
Indsendt af
d.
13.03.17.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem