Kyllingefarsbrød i ovn med grøntsager

Dejligt farsbrød lavet med kyllingekød, hytteost og grøntsager, så det ikke blot er super sundt, men også rigtig lækkert. Kyllingefarsbrødet steges i ovnen, så der er masser af tid til at lave skønt tilbehør.

Gå til: IngredienserFremgangsmådeNæringsindhold

xxxxxxxxxi
4,5  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 6 personer
  • 800 g hakket kyllingekød
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 1 peberfrugt
  • 2 gulerødder
  • 1/2 squash (lille)
  • 2 æg
  • 150 g hytteost
  • 75 g tomatpuré
  • 100 g havregryn

Forvarm ovnen til 200 grader.

Kom det hakkede kyllingekød op i en skål, og rør det sejt med salt.

Snit forårsløg fint. Fjern kerner og hinder fra peberfrugt, og skær den i fine tern. Skræl gulerødder, og riv dem på den grove side af rivejernet. Flæk squashen på langs, og fjern de våde kerner i midten. Riv også denne groft.

Kom alle grøntsagerne op til det hakkede kyllingekød, og tilsæt æg, hytteost, koncentreret tomatpuré og havregryn. Rør farsen godt sammen, og form den til et farsbrød.

Steg kyllingefarsbrødet i ovnen i ca. 40 minutter, eller til det er gennemstegt.

Indsendt af
d.
30.04.19.
Kategori:

Næringsindhold for kyllingefarsbrødet

pr. personhele portionen
Kalorier321 kcal1927 kcal
Kulhydrat16 g96 g
Protein37 g224 g
Fedt11 g66 g

Kan farsbrødet laves uden hytteost?

Hytteosten kan som sådan ikke smages i farsbrødet, men hvis du gerne vil undgå det alligevel, kan jeg anbefale dette kyllingefarsbrød.

Indsendt af
d.
30.04.19.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem