Kyllingefarsbrød i ovn med grøntsager

Dejligt farsbrød lavet med kyllingekød, hytteost og grøntsager, så det ikke blot er super sundt, men også rigtig lækkert. Kyllingefarsbrødet steges i ovnen, så der er masser af tid til at lave skønt tilbehør.

Til 6 personer
  • 800 g hakket kyllingekød
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 1 peberfrugt
  • 2 gulerødder
  • 1/2 squash (lille)
  • 2 æg
  • 150 g hytteost
  • 75 g tomatpuré
  • 100 g havregryn

Forvarm ovnen til 200 grader.

Kom det hakkede kyllingekød op i en skål, og rør det sejt med salt.

Snit forårsløg fint. Fjern kerner og hinder fra peberfrugt, og skær den i fine tern. Skræl gulerødder, og riv dem på den grove side af rivejernet. Flæk squashen på langs, og fjern de våde kerner i midten. Riv også denne groft.

Kom alle grøntsagerne op til det hakkede kyllingekød, og tilsæt æg, hytteost, koncentreret tomatpuré og havregryn. Rør farsen godt sammen, og form den til et farsbrød.

Steg kyllingefarsbrødet i ovnen i ca. 40 minutter, eller til det er gennemstegt.

Indsendt af
d.
30.04.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
30.04.19.
Kategori: