Mexicansk farsbrød
Det her mexicanske farsbrød smager intet mindre end forrygende! Det er fyldt med velsmagende ingredienser, og som prikken over i’et er der salsasauce og smeltet cheddarost på toppen. Så bliver det ikke meget bedre.
Gå til:
- 1 bdt forårsløg
- 1 peberfrugt
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk jalapeños (kan sagtens undlades)
- 800 g hakket oksekød
- 50 g tacokrydderi
- 1 1/2 spsk tomatpuré
- 2 æg
Topping
- 250 g salsa
- 100 g revet cheddarost
Forvarm ovnen til 220 grader.
Skyl forårsløg, og hak dem fint. Sæt evt. lidt af den grønne del til side, og gem det som drys til senere. Skyl peberfrugt, og skær kerner og hvide hinder fra. Skær det i helt fine tern. Pil hvidløg, og hak det fint. Hak jalapenos fint, hvis du vælger at komme dem i.
Kom alle grøntsagerne op i en skål sammen med hakket oksekød, tacokrydderi, tomatpuré og æg. Bland det hele grundigt sammen, og form det efterfølgende til et farsbrød.
Bag farsbrødet i 15 minutter. Tag det herefter ud, og fordel salsasauce og cheddarost ovenpå. Giv farsbrødet yderligere 10-15 minutter, til kødet er gennemstegt. Drys evt. med lidt af de fintsnittede forårsløg inden servering.
Prøv også:
Ekstremt lækkert amerikansk farsbrød
Hvad kan jeg servere til farsbrødet?
Jeg kan anbefale disse spændende opskrifter på tilbehør:Pastasalat der passer rigtig godt til farsbrødet
Suveræn spidskålssalat med avocado
Lækker broccolisalat med majs og gulerødder
Kan farsbrødet fryses?
Ja, farsbrødet kan sagtens fryses. Man kan med fordel skære det i skiver inden nedfrysning, så det er nemt at tage det rigtige antal portioner op.
Næringsindhold for opskriften
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 355 kcal | 2130 kcal |
Kulhydrat | 10 g | 58 g |
Protein | 36 g | 214 g |
Fedt | 19 g | 113 g |