Mexicansk farsbrød

Det her mexicanske farsbrød smager intet mindre end forrygende! Det er fyldt med velsmagende ingredienser, og som prikken over i’et er der salsasauce og smeltet cheddarost på toppen. Så bliver det ikke meget bedre.

starstarstarstarstar_half
4,5  –  11 stemmer  –  Stem her
Til 6 personer
  • 1 bdt forårsløg
  • 1 peberfrugt
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk jalapeños (kan sagtens undlades)
  • 800 g hakket oksekød
  • 50 g tacokrydderi
  • 1 1/2 spsk tomatpuré
  • 2 æg

Topping

  • 250 g salsa
  • 100 g revet cheddarost

Forvarm ovnen til 220 grader.

Skyl forårsløg, og hak dem fint. Sæt evt. lidt af den grønne del til side, og gem det som drys til senere. Skyl peberfrugt, og skær kerner og hvide hinder fra. Skær det i helt fine tern. Pil hvidløg, og hak det fint. Hak jalapenos fint, hvis du vælger at komme dem i.

Kom alle grøntsagerne op i en skål sammen med hakket oksekød, tacokrydderi, tomatpuré og æg. Bland det hele grundigt sammen, og form det efterfølgende til et farsbrød.

Bag farsbrødet i 15 minutter. Tag det herefter ud, og fordel salsasauce og cheddarost ovenpå. Giv farsbrødet yderligere 10-15 minutter, til kødet er gennemstegt. Drys evt. med lidt af de fintsnittede forårsløg inden servering.

Prøv også:
Ekstremt lækkert amerikansk farsbrød

Indsendt af
d.
13.11.18.
Kategori:

Hvad kan jeg servere til farsbrødet?

Jeg kan anbefale disse spændende opskrifter på tilbehør:

Pastasalat der passer rigtig godt til farsbrødetSuveræn spidskålssalat med avocadoLækker broccolisalat med majs og gulerødder

Kan farsbrødet fryses?

Ja, farsbrødet kan sagtens fryses. Man kan med fordel skære det i skiver inden nedfrysning, så det er nemt at tage det rigtige antal portioner op.

Næringsindhold for opskriften

pr. personhele portionen
Kalorier355 kcal2130 kcal
Kulhydrat10 g58 g
Protein36 g214 g
Fedt19 g113 g

Indsendt af
d.
13.11.18.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem