Kyllingeinderfilet i fad med blomkålsris og grøntsager

Rigtig dejlig ovnret propfyldt med smag og grøntsager, så den er super sund. Kyllingeinderfileterne steges i fad på en bund af blomkålsris, peberfrugt, tomater og forårsløg, og hele molevitten vendes med mexicanske krydderier. Brug retten som fyld i mexicanske pandekager, eller servér den for sig selv med f.eks. yoghurt naturel eller creme fraiche til.

starstarstarstarstar_border
4,0  –  6 stemmer  –  Stem her
Til 4 personer
  • 1 blomkål (á 1000 gram)
  • 1/2 bdt forårsløg
  • 4 fed hvidløg
  • 3 peberfrugter
  • 500 g cherrytomater
  • 1 ds majs (á ca. 140 g)
  • 1 1/2 spsk spidskommen
  • 2 tsk koriander
  • 1 spsk salt
  • 1 ds hakkede tomater
  • 350 g kyllingeinderfilet
  • 1 spsk olie

Forslag til servering

  • creme fraiche (eller yoghurt naturel, hvis det skal være fedtfattigt)
  • tortillapandekager

Forvarm ovnen til 220 grader.

Skyl blomkålen, og riv det på den grove side af rivejernet. Kom det op i et ildfast fad.

Skyl forårsløg, og snit dem. Gem evt. lidt af den grønne del til servering. Pil hvidløg, og hak dem fint. Skyl peberfrugter, og skær dem i tern (sørg for at fjerne de hvide hinder og kerner). Skyl cherrytomater, og skær dem i halve eller kvarte afhængigt af størrelsen. Kom alle grøntsagerne op i fadet til blomkålsrisene. Tilsæt majs.

Bland spidskommen, koriander og salt. Vend halvdelen af krydderiblandingen sammen med grøntsagerne i fadet. Tilsæt hakkede tomater, og vend det godt rundt.

Vend kyllingeinderfileterne godt sammen med olie og den resterende mængde krydderiblanding. Læg dem ovenpå grøntsagerne i fadet.

Sæt fadet i ovnen, og giv det ca. 20 minutterne, til kyllingen er gennemstegt, og grøntsagerne er møre.

Indsendt af
d.
03.04.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
03.04.19.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem