Kylling i pikantsovs med grøntsager

Denne fantastiske alt-i-en ret består af saftige kyllingeinderfileter i en lækker pikantsovs med peberfrugt, tomat og squash. Hele herligheden passer sig selv i ovnen, så du kan lave dejligt tilbehør imens. Retten er tilmed helt perfekt, hvis du spiser low carb eller LCHF, da der er sparet på kulhydraterne.

Til 2 personer
  • 2 peberfrugter
  • 2 tomater
  • 1/2 squash
  • 1 1/2 dl fløde
  • 150 g pikantost
  • 1 spsk tomatpuré
  • salt
  • peber
  • 300 g kyllingeinderfilet

Tilbehør

Forvarm ovnen til 200 grader.

Skyl alle grøntsagerne.

Fjern de hvide hinder og kerner fra peberfrugter, og skær dem i små tern. Skær ligeledes tomater og squash i små tern, og kom grøntsagerne op i et ildfast fad.

Rør fløde, pikantost og tomatpuré sammen, og krydr sovsen med salt og peber. Hæld sovsen over grøntsagerne i fadet.

Krydr kyllingeinderfileterne med salt og peber, og læg dem ovenpå sovs og grøntsager.

Sæt fadet i ovnen, og steg det i 20-25 minutter, til kyllingen er gennemstegt.

Tip:
Jeg kan også varmt anbefale denne mega lækre skinkestang, der også laves med pikantost.

Indsendt af
d.
04.02.20.
Kategori:

Hvad kan man servere til?

Af low carb tilbehør, kan jeg anbefale blomkålsris eller en af disse dejlige opskrifter:

Lækre gulerodsfritter med parmesanFantastisk bagt blomkålCremet blomkåls-broccolimos

Hvis tilbehøret ikke skal være low carb, er det super lækkert med ris eller pasta til.

Næringsindhold for opskriften

pr. personhele portionen
Kalorier684 kcal1367 kcal
Kulhydrat17 g34 g
Protein41 g82 g
Fedt49 g98 g


*Næringsberegningen omfatter kun selve opskriften på kylling med grøntsager i pikantsovs - ikke tilbehøret.

Indsendt af
d.
04.02.20.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem