Lasagne med champignon

Lækker lasagne med champignon, fløde og ost, der giver en fyldig og mættende ret. Servér evt. med en grøn salat, for at gøre retten lettere.

  • Skøn lasagne med champignon, fløde og ost.

Til 2 personer

Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg dem på en pande i lidt olie, til de er brune. Pil og hak løg og hvidløg, og lad det stege med. Tilsæt fløde, timian og bouillon, og lad det koge op. Smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 200 grader.

Smør et fad (jeg brugte et på 22 x 22 cm) med lidt fedtstof, og læg skiftevis lag af lasagneplader, svampeblandingen, hytteost og revet ost. Top lasagnen af med med revet ost, og bag den i ca. 30-35 minutter, til pladerne er "al dente", og osten er smeltet.

Servér f.eks. lasagnen med en grønt salat til.

Indsendt af
d.
04.11.16.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.