Madpandekager med oksekød

Madpandekager er lækker hverdagsmad, og disse med mildt oksekødsfyld og sprøde grøntsager er ekstra gode. Og så tager hele herligheden under 30 minutter at bikse sammen.

Til 3 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg (lille)
  • 1 spsk olie
  • 400 g hakket oksekød
  • 2 spsk paprika
  • 2 spsk tomatpuré
  • 4 spsk vand
  • evt. 1/2 spsk ketchup (kan sagtens undlades)
  • salt
  • peber

Øvrige fyld

  • lidt hjertesalat (eller romaine eller icebergsalat)
  • 1 peberfrugt
  • 3/4 agurk
  • 150 g majs
  • 6 tortillapandekager
  • 150 g creme fraiche
  • evt. revet cheddarost

Oksekødsfyld:


Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Svits det ved middelvarme i olien. Tilsæt det hakkede oksekød, og brun det grundigt af.

Tilsæt paprika, tomatpuré, vand og evt. ketchup, og smag til med salt og peber. Lad kødfyldet simre ved svag varme, imens du forbereder det øvrige fyld.

Øvrigt fyld:


Skyl salaten, og læg den til side. Skyl peberfrugt, og skær kerner og de hvide hinder fra. Skær den i fine tern. Skyl agurk, og skær også denne i små tern. Hæld lagen fra majsene.

Servering:


Lun tortillapandekagerne kort, så de bliver mere bløde og medgørlige. Smør dem med creme fraiche, og drys evt. med lidt cheddarost. Kom kødfyldet og de øvrige ingredienser i, og rul madpandekagerne sammen. Så er der serveret!
Indsendt af
d.
29.10.18.
Kategori:
Indsendt af
d.
29.10.18.
Kategori: