Madpandekager med oksekød

Madpandekager er lækker hverdagsmad, og disse med mildt oksekødsfyld og sprøde grøntsager er ekstra gode. Og så tager hele herligheden under 30 minutter at bikse sammen.

  • Lækre madpandekager med oksekød, der krydres med paprika og tomatpuré, så det har en dejlig mild smag.

Til 3 personer

Øvrige fyld

Oksekødsfyld:

Pil hvidløg og løg, og hak begge dele fint. Svits det ved middel varme i olien. Tilsæt det hakkede oksekød, og brun det grundigt af.

Tilsæt paprika, tomatpuré, vand og evt. ketchup, og smag til med salt og peber. Lad kødfyldet simre ved svag varme, imens det øvrige fyld forberedes.

Øvrige fyld:

Skyl salaten, og læg den til side. Skyl peberfrugt, og skær kerner og de hvide hinder fra. Skær den i fine tern. Skyl agurk, og skær også denne i små tern. Hæld lagen fra majsene.

Servering:

Lun tortillapandekagerne kort, så de bliver mere bløde og medgørlige. Smør dem med creme fraiche, og drys evt. med lidt cheddarost. Kom kødfyldet og de øvrige ingredienser i, og rul madpandekagerne sammen. Så er der serveret!

Indsendt af
d.
29.10.18.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.