Rødkålscoleslaw

Nem opskrift på cremet rødkålscoleslaw med en god smag og dejligt sprød struktur. En spændende variant af den traditionelle coleslaw.

5,0  –  1 stemmer  –  Stem her
  • Rødkålscoleslaw med en flot rødlig farve.
  • Her er den cremede coleslaw serveret til sprøde forårsruller. Det passer rigtig godt sammen og er dejligt nemt.
Til 4 personer
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk spidskommen
  • salt
  • peber
  • 400 g rødkål
  • 400 g gulerødder
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 dl creme fraiche

Bland sennep, eddike, sukker, spidskommen, salt og peber sammen i en skål.

Skyl rødkålen og snit den fint. Bland den i marinaden i skålen. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Bland dem ligeledes i skålen.

Lad det evt. trække en halv til en hel times tid i køleskabet inden mayonnaise og creme fraiche blandes i. Det kan dog også bare blandes i med det samme.

Smag rødkålscoleslaw'en til med salt og peber, hvis det er nødvendigt.

Vild med rødkål på en anderledes måde?
Den spændende asiatiske coleslaw kan også laves med rødkål.

Indsendt af
d.
21.11.14.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem