Coleslaw med rødkål
Nem opskrift på cremet rødkålscoleslaw med en god smag og dejligt sprød struktur. En spændende variant af den traditionelle coleslaw.
Ingredienser
til 4 personer- 2 spsk dijonsennep
- 1 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike
- 1 spsk sukker
- 2 tsk spidskommen
- salt
- peber
- 400 g rødkål
- 400 g gulerødder
- 1 dl mayonnaise
- 2 dl creme fraiche
Bland sennep, eddike, sukker, spidskommen, salt og peber sammen i en skål.
Skyl rødkålen og snit den fint. Bland den i marinaden i skålen. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Bland dem ligeledes i skålen.
Lad det evt. trække en halv til en hel times tid i køleskabet inden mayonnaise og creme fraiche blandes i. Det kan dog også bare blandes i med det samme.
Smag rødkålscoleslaw'en til med salt og peber, hvis det er nødvendigt.
Vild med rødkål på en anderledes måde?
Den spændende asiatiske coleslaw kan også laves med rødkål.