Rødkålscoleslaw

Nem opskrift på cremet rødkålscoleslaw med en god smag og dejligt sprød struktur.

Til 4 personer
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1 spsk æbleeddike eller hvidvinseddike
  • 1 spsk sukker
  • 2 tsk spidskommen
  • salt
  • peber
  • 400 g rødkål
  • 400 g gulerødder
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 dl creme fraiche

Bland sennep, eddike, sukker, spidskommen, salt og peber sammen i en skål.

Skyl rødkålen og snit den fint. Bland den i marinaden i skålen. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Bland dem ligeledes i skålen.

Lad det evt. trække en halv til en hel times tid i køleskabet inden mayonnaise og creme fraiche blandes i. Det kan dog også bare blandes i med det samme.

Smag rødkålscoleslaw'en til med salt og peber, hvis det er nødvendigt.

Indsendt af
d.
21.11.14.
Kategori:
Indsendt af
d.
21.11.14.
Kategori: