Mexicansk coleslaw

Lav en herlig coleslaw fyldt med skønne grøntsager og med en god krydret smag. Nemt tilbehør til dine kødretter.

Ingredienser
  • 1 spidskål (ca. 500 g)
  • 1 rødløg (stort)
  • 100 g cherrytomater
  • 100 g sukkerærter
  • 1/2 dl fromage frais
  • 1/2 tsk chilipulver
  • 1 spsk frisk koriander
  • 1 tsk citronsaft
  • salt
  • peber

Blanchér sukkerærterne i kogende vand i ca ½-1 minut (så de stadig er sprøde) og lad dem køle af - gerne under koldt vand.
Skær spidskålen og løg i fine strimler og halver cherrytomaterne. Kom alle grøntsagerne i en skål.

Bland fromage frais med chili, frisk koriander, citronsaft, salt og peber.
Vend dressingen med grøntsagerne.

Indsendt af
d.
27.07.11.
Kategori:
Indsendt af
d.
27.07.11.
Kategori: