One pot pasta med oksefars og pikantost

Jeg elsker den her slags pastaretter, fordi hele molevitten tilberedes i en enkelt gryde, så de lækre ingredienser giver masser af smag til hinanden. Denne one pot pasta er med oksefars, grøntsager og pikantost, hvilket giver en mega lækker og cremet ret.

  • Alt i en gryde og vupti, så er den lækre one pot pasta med oksefars, grøntsager og pikantost klar.
  • Servér evt. pastaretten med lidt persille på toppen.
Til 3 personer
  • 400 g hakket oksekød
  • 2 spsk olie
  • 3 peberfrugter
  • 1/2 squash
  • 250 g tomater (små, f.eks. cocktailtomater eller cherrytomater)
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g makaroni (quick)
  • 200 g pikantost
  • 4 dl mælk
  • 1 spsk tomatpuré
  • salt
  • peber
  • evt. persille

Brun det hakkede oksekød godt af i olien i en gryde. Forbered grøntsagerne imens.

Skyl peberfrugter, og fjern de hvide hinder og kerner. Skær dem i tern. Skyl også squashen, og skær denne i små tern. Skyl tomater, og skær dem i mindre stykker. Pil rødløg og hvidløg, og hak begge dele fint. Kom alle grøntsagerne i panden til oksekødet, og lad dem stege med et par minutter.

Tilsæt makaroni, pikantost, mælk og koncentreret tomatpuré, og krydr med salt og peber. Bring det i kog, og lad one pot pastaen koge i ca. 15 minutter, til pastaen er al dente. Rør rundt flere gange undervejs. Smag til med mere salt og peber, og servér evt. retten med et drys frisk persille.

Se også:
Denne super lækre one pot pastaret med sprød bacon og spidskål, der er rigtig nem at lave.

Næringsindhold for one pot pastaretten

pr. personhele portionen
Kalorier821 kcal2462 kcal
Kulhydrat69 g207 g
Protein47 g141 g
Fedt38 g113 g
Publiceret d.
24.09.19.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem