One pot pasta med oksefars og pikantost

Jeg elsker den her slags pastaretter, fordi hele molevitten tilberedes i en enkelt gryde, så de lækre ingredienser giver masser af smag til hinanden. Denne one pot pasta er med oksefars, grøntsager og pikantost, hvilket giver en mega lækker og cremet ret.

Til 3 personer
  • 400 g hakket oksekød
  • 2 spsk olie
  • 3 peberfrugter
  • 1/2 squash
  • 250 g tomater (små, f.eks. cocktailtomater eller cherrytomater)
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g makaroni (quick)
  • 200 g pikantost
  • 4 dl mælk
  • 1 spsk tomatpuré
  • salt
  • peber
  • evt. persille

Brun det hakkede oksekød godt af i olien i en gryde. Forbered grøntsagerne imens.

Skyl peberfrugter, og fjern de hvide hinder og kerner. Skær dem i tern. Skyl også squashen, og skær denne i små tern. Skyl tomater, og skær dem i mindre stykker. Pil rødløg og hvidløg, og hak begge dele fint. Kom alle grøntsagerne i panden til oksekødet, og lad dem stege med et par minutter.

Tilsæt makaroni, pikantost, mælk og koncentreret tomatpuré, og krydr med salt og peber. Bring det i kog, og lad one pot pastaen koge i ca. 15 minutter, til pastaen er al dente. Rør rundt flere gange undervejs. Smag til med mere salt og peber, og servér evt. retten med et drys frisk persille.

Indsendt af
d.
24.09.19.
Kategori:
Annonce

Indsendt af
d.
24.09.19.
Kategori: