Cremet one pot pasta med bacon og broccoli
Med kun ganske få ingredienser kan du frembringe denne mega lækre one pot pasta med bacon, broccoli og ærter samt mornaysauce, der gør pastaretten super cremet. Her bruges der frisk pasta, så det er ekstra hurtigt at få aftensmaden på bordet.
Gå til:
- 150 g bacontern
- 1/2 broccoli
- 1/2 bdt forårsløg
- 100 g frosne ærter
- 250 g frisk pasta
- 150 g mornaysauce
- 4 dl vand (kogende)
- salt
- peber
Steg baconen sprød i den gryde, du har tænkt dig at lave one pot pastaen i.
Forbered grøntsagerne imens. Skyl broccoli, og skær den i mundrette buketter. Skyl forårsløg, og snit dem fint.
Tag baconen op af gryden, og læg det på fedtsugende papir, hvis du gerne vil have, at baconen forbliver sprød. Ellers lader du bare baconen blive i gryden.
Tilsæt broccoli, forårsløg, frosne ærter, frisk pasta, mornaysauce og kogende vand. Krydr med salt og peber. Bring det i kog.
Lad pastaretten koge i ca. 8-10 minutter, til pastaen er blevet mør og cremet. Drys den sprøde bacon ovenpå, hvis du tog den op tidligere.
Se også:
Denne ekstremt nemme one pot pasta med skinke og ærter.
Er der rester af broccoli og forårsløg
Hvis du står tilbage med rester af disse ingredienser, kan jeg klart anbefale at bruge dem i en af disse lækre retter:Lækker tærte med broccoli og skinke
Mega nem one pot kylling i karry
Suveræn wokret med hakket oksekød og nudler
Næringsindhold for one pot pastaretten
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 783 kcal | 1567 kcal |
Kulhydrat | 75 g | 150 g |
Protein | 37 g | 73 g |
Fedt | 36 g | 73 g |