One pot pasta med hakket svinekød

Hurtig, nemt og utroligt lækkert - den her mega gode one pot pastaret med hakket svinekød, dejlige grøntsager og cremet paprikasovs har bare det hele.

5,0  –  2 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 200 g hakket svinekød
  • 2 spsk olie
  • 1 løg
  • 2 peberfrugter
  • 2 spsk paprika
  • 1 spsk tomatpuré
  • 200 g cherrytomater
  • 1/2 spidskål
  • 4 dl vand
  • 2 hønsebouillonterninger
  • 2 1/2 dl fløde
  • salt
  • peber
  • 200 g pasta (f.eks. penne eller skruer)

Brun det hakkede svinekød godt af i olien. Forbered de øvrige ingredienser imens.

Pil løg, og hak det fint. Skyl peberfrugter, og skær dem i tern, efter du har fjernet de hvide hinder og kerner. Kom løg og peberfrugt op til kødet, og steg yderligere et par minutter. Tilsæt paprika og tomatpuré, og svits igen et par minutter.

Skyl cherrytomater, og halvér dem. Skyl spidskål, og snit det fint. Tilsæt begge dele til gryden, og tilsæt vand, hønsebouillonterninger og fløde.

Krydr med salt og peber, og bring det i kog.

Tilsæt pasta, og lad det koge ca. 16-20 minutter, til pastaen er al dente. Rør rundt i det undervejs, så det ikke brænder på.

Indsendt af
d.
13.04.21.
Kategori:

Næringsindhold for pastaretten

pr. personhele portionen
Kalorier1264 kcal2527 kcal
Kulhydrat104 g207 g
Protein41 g82 g
Fedt74 g147 g

Brug resterne af svinekød og spidskål

Hvis du har rester af svinekød og spidskål, efter du har lavet pastaretten, er det oplagt at bruge dem i disse lækre spinatpandekager med fyld. Begge opskrifter er også med i madplanen her:

Madplan med billig økologi

Hvor mange stjerner giver du?
Stem