Paleo burger med portobello

Skift de sædvanlige burgerboller ud med portobellosvampe, som er sundere end det hvide brød og især smager fortrinligt stegte. Endnu bedre (og sundere) bliver burgeren kun af den cremede avocadomos og friske grøntsager.

xxxxxxxxxx
5,0  –  1 stemmer  –  Stem her
Til 2 personer
  • 8 portobellosvampe
  • 1/2 ananas
  • 1/2 agurk
  • 2 tomater
  • 1 løg eller rødløg
  • salat
  • 500 g hakket oksekød
  • 3 avocadoer
  • saften fra 1 limefrugt
  • 2 fed hvidløg
  • salt
  • peber

Rens portobelloerne og krydr dem med peber.

Skræl ananas og skær den i tynde skiver. Skær ligeledes agurk og tomat i tynde skiver, og løg i ringe. Skyl salaten.

Form kødet til bøffer og krydr med peber. Steg dem i olie på en pande.

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab det grønne frugtkød ud og mos det med en gaffel. Pres limesaften over. Hak eller pres hvidløg og rør det sammen med avocadomosen. Smag til med salt og peber.

Steg portobellosvampene med den flade side nedad i lidt olie på en pande. Vend dem og steg dem et kort øjeblik på den anden side. Tag dem af inden de skrumper alt for meget sammen.

Brug portobelloerne som "burgerboller" og byg din burger med det lækre fyld.

Indsendt af
d.
18.04.13.
Kategori:

Næringsindhold for paleo burgerne

pr. burgerpr. personhele portionen
Kalorier483 kcal965 kcal1930 kcal
Kulhydrat30 g60 g120 g
Protein33 g65 g129 g
Fedt24 g48 g97 g
Indsendt af
d.
18.04.13.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem