Pasta i fad med hakket oksekød

En mega lækker omgang pasta i fad med hakket oksekød, dejlige grøntsager og smeltet mozzarella, der giver en ekstra lækker dimension. En herlig hverdagsret, som med garanti nok skal blive populær hos både store og små.

Til 4 personer
  • 300 g pasta (f.eks. penne eller skruer)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 peberfrugt (rød eller gul)
  • 1/2 squash
  • 1 spsk olie
  • 500 g hakket oksekød
  • 35 g tomatpuré
  • 1 spsk paprika
  • ca. 400 g tomatsauce
  • salt
  • peber
  • 250 g cherrytomater
  • 100 g revet mozzarella

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, til den er al dente. Hæld vandet fra, og kom pastaen op i et fad.

Imens pastaen koger, kan du forberede oksekødsfyldet.

Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Skyl peberfrugt, og skær de hvide hinder fra. Skær den i små tern. Skyl squash, og fjern de våde kerner i midten. Skær også squashen i fine tern. Svits løg, hvidløg, peberfrugt og squash i oliven ved middel varme i ca. 5 minutter.

Tilsæt det hakkede oksekød, og brun det godt af ved høj varme. Tilsæt koncentreret tomatpuré og paprika, og svits det med et par minutter. Hæld til sidst tomatsauce på panden, og smag til med salt og peber. Lad fyldet simre i 5 minutter.

Skyl cherrytomater, og skær dem i halve eller kvarte afhængig af størrelsen. Kom dem op til pastaen i fadet sammen med halvdelen af mozzarellaen. Tilsæt kødfyldet, og bland det hele godt sammen. Drys med den resterende mozzarella, og bag pastaen i ca. 20-25 minutter ved 200 grader, til osten er smeltet og gylden.

Indsendt af
d.
05.06.19.
Kategori:
Indsendt af
d.
05.06.19.
Kategori: