Pastasalat med laks

Laks og pasta er en velkendt vinder-kombination. Hvorfor ikke anvende den viden, når du sammensætter en pastasalat? Endnu bedre bliver den kun tilsat voluminøse smagsnuancer fra bl.a. syrlige tranebær og cremet avocado.

  • Salaten med det hele: Pasta, lyserød laks og strålende grøntsager.
Til 4 personer
  • 300 g pasta
  • 50 g cashewnødder
  • 200 g grønne vindruer
  • 50 g tørrede tranebær
  • 15 grønne oliven (jeg brugte grønneoliven med mandler)
  • 1 bdt grønne asparges
  • 100 g spinat
  • 100 g feta
  • 250 g varmrøget laks
  • 1 avocado
  • lidt citronsaft

Kog pastaen efter anvisningen på posen, og lad den derefter afkøle.

Kom cashewnødderne på en pande og rist dem uden olie til de er gyldne.

Bræk den træ-agtige ende af aspargesene og skær dem derefter i små stykker à 2 cm. Hæld en kande kogende vand over aspargesene, og lad dem herefter afkøle i koldt vand.

Skyl vindruerne.

Skær oliven og vindruer i halve og skyl spinaten.

Skær avocado og laks i strimler og kom lidt citronsaft over.

Kom spinat og pasta i et fad sammen med 2/3 af asparges, vindruer, tranebær, feta og oliven. Kom herefter avocado og laks over. Der afsluttes med den sidste del af asparges, vindruer, tranebær, feta og oliven.

Der pyntes med cashewnødderne.

Tip:
Hvis du vil have dressing til, så er der her en urtedressing og en rød dressing, som begge passer godt til pastasalaten.

Publiceret d.
26.06.13.
Kategori:
Hvor mange stjerner giver du?
Stem