Pastasalat med rød pesto

Virkelig lækker pastasalat med en fantastisk dressing lavet af rød pesto, krydderurter og hvidløg. Super god serveret for sig selv eller som dejligt tilbehør til det meste.

Til 6 personer
  • 400 g pasta
  • 200 g rød pesto
  • 1/2 bdt basilikum
  • 1/2 bdt persille
  • 1/2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • peber
  • 250 g grønne bønner
  • 100 g spinat
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 g cherrytomater
  • 25 g parmesanost

Kog pastaen al dente efter anvisning på pakken. Kom imens den røde pesto, basilikum, persille, hvidløg og olivenolie op i en skål. Blend det godt sammen, og krydr med salt og peber. Hæld vandet fra pastaen, og vend det godt sammen med pestodressingen. Sæt det til side, og lad det køle af.

Kom bønnerne op i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i fem minutter. Hvis du bruger friske bønner, skal du nippe dem, og koge dem møre i cirka 5-7 minutter. Hæld vandet fra, og lad dem dryppe godt af.

Skyl spinaten grundigt. Skær rød peberfrugt og cherrytomater i mundrette stykker. Skær evt. de grønne bønne i mindre stykker også. Bland alle ingredienserne til pastasalaten sammen i en skål, og vend det godt rundt.

Brug en kartoffelskræller til at lave fine flager af parmesanosten, og drys det over salaten inden servering.

Indsendt af
d.
22.05.17.
Kategori:
Indsendt af
d.
22.05.17.
Kategori: