Pitabrød med skinke

Pitabrød med fyld er nem og lækker hverdagsmad, og her er de dejlige brød fyldt med skinkesalat og sprøde grøntsager. Og det bedste af det hele: De er ultra hurtige at bikse sammen.

Til 3 personer
  • 1 rødløg
  • 350 g skinkestrimler
  • 300 g creme fraiche
  • salt
  • peber
  • 150 g gulerødder
  • 1/2 agurk
  • 1 peberfrugt
  • 75 g spinat
  • 6 pitabrød

Pil rødløget, og hak det helt fint. Bland det sammen med skinkestrimler og creme fraiche. Smag skinkesalaten til med salt og peber.

Skræl gulerødderne, og riv dem. Skyl agurk og peberfrugt, og skær begge dele i fine tern. Skyl spinaten grundigt.

Varm pitabrødene efter anvisningen på pakken, og lad dem køle en smule af. Fyld dem med skinkesalat og grøntsager, og servér straks.

Indsendt af
d.
05.09.18.
Kategori:

Næringsindhold for pitabrødene

pr. 100 grampr. personhele portionen
Kalorier139 kcal826 kcal2477 kcal
Kulhydrat17 g103 g310 g
Protein6 g38 g115 g
Fedt4 g27 g80 g


Næringsberegningen omfatter hele opskriften - altså både pitabrødene og fyldet.

Indsendt af
d.
05.09.18.
Kategori:
close
Hvor mange stjerner giver du?
Stem